Velkommen til meg

Ta kontakt: 

Om du har spørsmål vedrørende terapiformen eller ønsker å prøve om dette er noe for deg. Oppstartssamtale og første time er kostnadsfritt, så får du mulighet til å kjenne på om kjemi og metode stemmer før du bestemmer deg for veien videre. 


Siri Holth
Wahlstrømsgate 9

Telefonnummer:
(+47) 45440846

E-post:
GF.traumeterapi@gmail.com

Instagram:
Grunnfjellet traumeterapi

Følg meg:
Facebook : 

Grunnfjellet Traumeterapi

Resonansgivere på zoom, gf-iopt.no, Siri Holth

FB personlig konto: Siri Holth, Jeg bruker FB for å bidra til et traumeinformert samfunn


Egen praksis ved elvebredden i Hønefoss

Du finner meg ved elvebredden nær hjertet av Hønefoss

Grunnfjellet Traumeterapi, Siri Holth

Wahlstrømsgate 9, Hønefoss

(+47) 45440846

GF.traumeterapi@gmail.com

@facebookside: Siri Holth

Foretaksnavn: Grunnfjellet Traumeterapi Siri Holth, Org.nr. 930 267 643

Bankkonto: 1506.86.76085

Personvernerklæring

Med denne personvernerklæringen skal det være tydelig å forstå hvordan Grunnfjellet Traumeterapi Siri Holth med orgaisasjonsnummer 930 267 643 samler inn og bruker personopplysninger.
Grunnfjellet Traumeterapi Siri Holth (heretter bedriften), ved daglig leder Siri Holth, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet mitt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan jeg behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd) Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste (ved bestilling av timer, foredrag eller konsulentvirksomhet) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev). 

Siden for IoPT Traumeterapeuter som krever innlogging
Om du frivillig ber om å bli registrert som medlem på siden Traumeinformert Fellesskap for IoPT Traumeterapeuter vil kontaktopplysninger som Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse samles inn om deg. Denne siden krever innlogging og kun medlemmer av denne siden vil kunne se hverandres kontaktopplysninger som ikke skal deles med andre enn medlemmene på denne siden. Disse kontaktopplysningene samles inn og gjøres tilgjengelig for medlemmene for å forenkle et kollegialt samarbeid på tvers av utdanningskull og for å styrke et godt tverrfaglig samarbeid. Taushetserklæring må signeres for alle medlemmene. Om du ønsker å registrere deg på denne siden sendes forespørsel direkte til meg (Siri Holth).

Bookingsinformasjon
Nettsiden samler informasjon for å kunne yte gode tjenester gjennom å imøtekomme kundenes behov og interesser. Når du bestiller en tjeneste på nettsiden lagres opplysningene du selv frivillig oppgir til oss ved å fylle ut bestillingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene brukes til behandling av bestillingen din, deriblant fakturering, utsendelse av timepåminnelser, relevant informasjon om terapiformen og ivaretakelse av spesielle ønsker, som f.eks. online eller fysisk terapi/samtale eller innendørs/utendørs terapi. Informasjonen du oppgir gis ikke videre til tredjepart. Opplysningene du oppgir blir lagret i bedriftens kunderegister for ivaretakelse av kundeforholdet. 

Nyhetsbrev
Om du melder deg på bedriftens nyhetsbrev samles kun informasjon om din epostadresse. E-postadressen vil ikke bli delt med en tredjepart og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Din e-postadresse vil kun brukes til å sende deg nyhetsbrev når du selv har meldt deg på dette.

Informasjonskapsler (cookies) 
Bedriften benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse brukes for å gi deg en funksjonell brukeropplevelse på nettsiden min. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din -> (nettvett.no)

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger bedriften har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til GF.traumeterapi@gmail.com


Hvordan kommer jeg i kontakt med Grunnfjellet Traumeterapi Siri Holth? 

Du kan kontakte meg på GF.traumeterapi@gmail.com eller på telefon +47 45440846